Stock opkopen is één van de specialiteiten van opkoperdirect.  Wij zijn zeer ervaren opkoper van restpartijen en partijgoederen. Als je goederen zoals kleren en schoenen te koop hebt zoek dan zeker niet verder en verkoop eenvoudig aan ons. Wij bieden een vlotte betaling en correcte afwikkeling.

Stock opkopen van kleding en schoenen

Opkoperdirect is Belgisch marktleider in stock opkopen zoals overstocks van kleding en schoenen. Ons bedrijf werkt al jaren samen met diverse handelaars/distributeurs met het aankopen van restanten kleding en schoenen. Door ons uitgebreide netwerken bieden we vaak de beste prijs voor aangeboden voorraden. Wij kopen niet van particulieren en zijn geen opkoper van tweedehands producten. Met stock opkopen bedoelen we dat wij alleen nieuwe restpartijen en partijgoederen aanbieden.

Hoe gaan we tewerk?

Als u ons een Stock opkopen aanbieding stuurt komen wij meestal al binnen 24u de goederen bekijken en stellen dan samen met de u een correcte prijs op. Nadat alles direct afgerekend wordt laden wij meteen alles in. Wij streven altijd naar een langdurige samenwerking met diverse handelaars dit om ons marktpositie in opkopen van restpartijen van restpartijen te verstreken.

Wat kopen we aan?

Bij ons staat stock opkopen hoog in het vaandel. Zit je  met overtollige voorraden, restpartijen, oude collecties van herenkleding, dameskleding,  kinderkleding, herenschoenen, damesschoenen en kinderschoenen… Contacteer ons voor een afspraak wij komen graag even langs.

Onze interesse

Onze interesse gaat voornamelijk uit naar stock opkopen van Fabrieksrestanten – Partijgoederen – Faillissement verkoop – Restpartijen – Partijhandel – Opkoper partijen – Winkel restanten – Magazijn opruiming – Loods ontruimen – Overstocks – balans opruiming – B-keus – Monster collecties – Oude stock – Winkelopruiming – stopzetting handelsactivitei – uitrusting – Voorraad, Veilingshuis, schatting, Showroom,…

Stock opkopen van merken als: Nike-Adidas-Puma-New Balance-cruiff-terre bleue-pomdapi-stonesandbones-vans-converse-asics-birkenstock-bjornborg-crocs-diadora-diesel-gola-guess-havaianas-hummel-karhu-k-Swiss-lacosete-keds-lecoqsportif-levis-McGregor-merrell-nickelson-pantofolad’oro-perryellis-pmelegend-reebok-Saucony-skechers-superga-supra-timberland-thenorthface-ugg-geox-kickers-babybotte-bisgaard-bopy-bullboxer-camper-cars-Caterpillar-Chicco-dcshoes-drmartens-esprit-giesswein-gioseppo-hip-hushpuppies-kappa-litledavid-merrell-michaelkors-naturino ….

Stock opkopenWij zijn een jong en dynamische bedrijf uit Antwerpen die zich voornamelijk bezig houden met opkopen van restpartijen van kleding en schoenen uit diverse verkooppunten. Vaak hebben winkeliers of agentschappen voorraad over die zij graag op een discreet en snel manier willen zien te verkopen aan de beste marktprijs, hierbij speelt ons bedrijf graag op in. wij kopen aan van winkeliers, distributeurs, agentschappen, curators, fabrikanten, importeurs, merkhouders etc….

Contacteer ons

Contacteer ons voor het opkopen van restpartijen en Stock opkopen en wie bieden u de beste prijs! Mail info@opkoperdirect.be of bel ons voor meer info: Bel: +32 (0)483/66 05 05